tour4

Startup Campus Global Tour 2018

A Startup Campus V4 Global Tour program fő célja a V4-es régió startup vállalkozásainak és ökoszisztémájának nemzetközi piacon való megismertetése. A 10 várost és helyszínt felölelő rendezvénysorozat küldetése a V4-es országok gazdasági, innovációs lehetőségeinek bemutatása.

A Startup Campus V4 Global Tour állomásai között olyan konferenciák, kiállítások és világméretű rendezvények szerepelnek, melyek a startup ökoszisztéma meghatározó szereplőit hozzák össze az adott kontinensen, illetve régióban. Ezen rendezvények fő célja, hogy összekapcsolja a startupokat a számukra potens befektetőkkel és megteremtse az ehhez szükséges környezetet különböző interaktív workshopok-kal, konferenciákkal és kerekasztal beszélgetésekkel.

A Startup Campus
V4 Global Tour állomásai

Isztambul – 2018.02.19-20.

World Business Angels Investment Forum (WBAF) – A WBAF a világ legnagyobb, évente megrendezett „üzleti angyal” fóruma, mely a világ gazdasági fejlődésének, illetve globális együttműködésnek kötelezte el magát az innovatív vállalkozások előre mozdításának érdekében. 2018-ban első alkalommal öt csúcstalálkozót folytat egy időben, és több mint ezer delegációt fogad a világ minden pontjáról.

Isztambuli partnereink

Berlin- 2018.04.12-13.

Startup Camp Berlin – A Startup Camp Berlin, Berlin legnagyobb konferenciája korai fázisban lévő startup vállalkozások számára. A rendezvény startup vállalkozókat, befektetőket kapcsol össze 10 iparági fókusz köré épülve.

New York – 2018.05.10-11

TECHSPO NYC – A két napos technológiai expo, a TECHSPO New York összehozza a világ fejlesztőit, innovátorait, akik a legfejlettebb új generációs technológiákat keresik és kutatják: 3D nyomtatás, AR, VR, IoT, internet és mobil technológia élenjáró fejlődéseit kutatják.
TECHDAY NYC – A TechDay a legnagyobb startup esemény az Egyesült Államokban. A résztvevőknek egyedülálló lehetőséget kínál: 20.000 látogató, 500 bemutatkozó startup vállalkozás, a 30 legjobb akcelerátor és 15 világméretű vállalat közreműködésével.
Jelentkezés hamarosan!

Bécs – 2018.05.24-25.

PIONEERS – A Pioneers fesztivál 2,500 üttörő vállalkozó találkozópontja, akik a jövőt formálják. Startupok, cégvezetők és befektetők álmodják együtt a fejlődés útját az 500 éves Hofburg királyi palotában. A Pioneers fesztivál startupok százainak biztosít széleskörű programokat és mutatja be a legmodernebb kezdeményezéseket és lehetőséget biztosít startup vállalkozásoknak a potenciális befektetőkkel és partnerekkel való találkozásra.

London – 2018.06.11-17.

London Tech Week – A London Tech Week Európa legnagyobb tech fesztiválja, amely összehozza a világ innovátorait, összekapcsolja a tudományt, kreatív elméket, nagyvállalatokat és startupokat, hogy formálják a holnap világát. A fesztivál 300 eseményen, 55 000 résztvevőt vonz, több mint 90 országból.

Hong Kong – 2018. július 09-12.

RISE Hong Kong – A RISE a Web Summit csapata által Hong Kong-ban rendezett tech konferencia, amely a 2017-es évben 20 000 látogatót vonzott, több mint 300 előadóval, több mint 700 újságíróval és 100 résztvevő országgal. 2018-ban a világ legnagyobb vállalatai érkeznek majd Hong Kong-ba.
Jelentkezés hamarosan!

Tel Aviv – 2018. szeptember 3-6.

DLD Tel Aviv Innovation Festival – Az izraeli startup főváros egyik legnagyobb eseménye a DLD Tel Aviv. Startupok, innovátorok, befektetők és vállalatok vesznek részt a több napos eseménysorozaton, ahol többek között a Samsung, Google, Microsoft, Amazon vagy a Facebook is saját részleggel rendelkezik.
Jelentkezés hamarosan!

Dubai – 2018. október 14-18.

Gitex Technology – Dubaiban kerül megrendezésre a Gitex Technológia hét 2018 október 14-18 között. A konferencia célja, az üzleti vezetők, szakemberek és innovatív/startup tech vállalkozások összehozása, akik a világ legfejlettebb technológiáival találkozhatnak a konferencián.
Jelentkezés hamarosan!

Los Angeles – 2018. november 3-6.

Summit LA – A „Summit LA” a világ egyik legkimagaslóbb fesztiválja, amit novemberben Los Angeles belvárosában, a történelmi Broadway Theatre District-ben rendeznek meg. A tizenegyedik Summit- en 3500 vezető vesz részt különböző tudományágakból, több mint száz beszéddel, és negyven előadással.
Jelentkezés hamarosan!

Budapest – 2018.11.29-30.

2017 decemberében a V4 Startup and Innovation Tour rendezvénysorozat záró eseményén Budapesten a Várkert Bazárban a világ vezetői cégei, a régió legjobb startupjai és befektetői mutatkozhattak be. A rendezvény színvonalában és méretében is egyedülálló volt. A pozitív visszajelzések megerősítették a szervezőket, hogy az eseményt 2018-ban is megvalósítsák. A Startup Campus V4 Global Tour záró állomásaként Budapesten találkozhatnak a régió és a Global Tour 9 városának meghatározó szereplői.

Partnerek

 

Kövess minket