tour4

Startup Campus Global Tour 2018

Fő támogatónk a Külgazdasági és Külügyminisztérium

A Startup Campus V4 Global Tour program fő célja a V4-es régió startup vállalkozásainak és ökoszisztémájának nemzetközi piacon való megismertetése. A 10 várost és helyszínt felölelő rendezvénysorozat küldetése a V4-es országok gazdasági, innovációs lehetőségeinek bemutatása. A program fő támogatója a Külgazdasági és Külügyminisztérium.

A Startup Campus V4 Global Tour állomásai között olyan konferenciák, kiállítások és világméretű rendezvények szerepelnek, melyek a startup ökoszisztéma meghatározó szereplőit hozzák össze az adott kontinensen, illetve régióban. Ezen rendezvények fő célja, hogy összekapcsolja a startupokat a számukra potens befektetőkkel és megteremtse az ehhez szükséges környezetet különböző interaktív workshopok-kal, konferenciákkal és kerekasztal beszélgetésekkel.

A Startup Campus
V4 Global Tour állomásai

Isztambul – 2018.02.19-20.

World Business Angels Investment Forum (WBAF) – A WBAF a világ legnagyobb, évente megrendezett „üzleti angyal” fóruma, mely a világ gazdasági fejlődésének, illetve globális együttműködésnek kötelezte el magát az innovatív vállalkozások előre mozdításának érdekében. 2018-ban első alkalommal öt csúcstalálkozót folytat egy időben, és több mint ezer delegációt fogad a világ minden pontjáról.

Az eseményről készült beszámoló itt olvasható.

Berlin- 2018.04.11-13.

Startup Camp Berlin – A Startup Camp Berlin, Berlin legnagyobb konferenciája korai fázisban lévő startup vállalkozások számára. A rendezvény startup vállalkozókat, befektetőket kapcsol össze 10 iparági fókusz köré épülve.

Az eseményről készült beszámoló itt olvasható.

EAST COAST TOUR  to BOSTON, NYC & CONNECTICUT – 2018.05.6-13.

Az elmúlt évtizedben New York az USA Keleti-partjának startupok központjává nőtte ki magát. New York mostanra a világ második legnagyobb startup ökoszisztémája; az aktív startup vállalkozások száma 6300 és 7800-ra tehető. A legsikeresebb “Nagy Almából” indult startupok többek között a theSkimm, a Mic, az Andrea, és a Maple.

Iparági fókusz: Healthcare / Medtech

Az eseményről készült beszámoló itt olvasható.

Bécs – 2018.05.24-25.

PIONEERS – A Pioneers fesztivál 2,500 üttörő vállalkozó találkozópontja, akik a jövőt formálják. Startupok, cégvezetők és befektetők álmodják együtt a fejlődés útját az 500 éves Hofburg királyi palotában. A Pioneers fesztivál startupok százainak biztosít széleskörű programokat és mutatja be a legmodernebb kezdeményezéseket és lehetőséget biztosít startup vállalkozásoknak a potenciális befektetőkkel és partnerekkel való találkozásra.

/A Global Tour ezen állomása a Startup Campus University programjával egybeeső program./

Az eseményről készült beszámoló itt olvasható.

London – 2018.06.11-17.

London Tech Week – A London Tech Week Európa legnagyobb tech fesztiválja, amely összehozza a világ innovátorait, összekapcsolja a tudományt, kreatív elméket, nagyvállalatokat és startupokat, hogy formálják a holnap világát. A fesztivál 300 eseményen, 55 000 résztvevőt vonz, több mint 90 országból.

Az eseményen készült beszámoló itt olvasható.

Hong Kong – 2018. július 09-12.

RISE Hong Kong – A RISE a Web Summit csapata által Hong Kong-ban rendezett tech konferencia, amely a 2017-es évben 20 000 látogatót vonzott, több mint 300 előadóval, több mint 700 újságíróval és 100 résztvevő országgal. 2018-ban a világ legnagyobb vállalatai érkeznek majd Hong Kong-ba.

Tel Aviv – 2018. szeptember 2-6.

DLD Tel Aviv Innovation Festival – Az izraeli startup főváros egyik legnagyobb eseménye a DLD Tel Aviv. Startupok, innovátorok, befektetők és vállalatok vesznek részt a több napos eseménysorozaton, ahol többek között a Samsung, Google, Microsoft, Amazon vagy a Facebook is saját részleggel rendelkezik.

Az eseményről készült beszámoló itt olvasható.

Budapest – 2018.11.29.

A Startup Campus V4 Global Tour Budapesten zárul, a  Regional Startup and Innovation Day-en ! Az esemény keretében ötödik alkalommal érkezik Magyarországra a világ egyik legnépszerűbb startup versenye, a Get in the Ring!.  A rendezvényen a idei évben a régió 4 legjobb Smart City és Agritech vállalkozása a Tungsram innovációs kihívásaira válaszol boxringben!

Az eseményről készült beszámoló itt olvasható.

Fő támogatónk a Külgazdasági és Külügyminisztérium

Partnerek

 

Kövess minket