PlanMaster3D

PlanMaster3D

Cégünk komoly háttérrel rendelkezik fogászati marketingben és fogászati kezelések értékesítésében. Több mint 10 éves tapasztalatunk alapján elmondható, hogy komoly piac ismerettel és szakmai tapasztalattal rendelkezünk, melynek köszönhetően sikerült azonosítani a fogászatban azt a területet, amelyben segítségére lehetünk az orvosoknak és a betegeknek egyaránt.
A PlanMaster3D célja a fogorvosok munkájának megkönnyítése, támogatása. Innovatív módon segíti a páciensek számára érthetőbbé tenni a kezeléseket, így építi az orvos szakértelmét és elhivatottságát. Gyorsítja az adminisztrációt: a segítségével, személyre szabott, kezelési tervek készíthetőek, amelyek háromdimenziós animációkkal prezentálhatóak, és ajánlat formájában pillanatok alatt ki is nyomtathatóak.
A termék hazai és nemzetközi piaci bevezetéshez minden rendelkezésünkre áll, jelenleg a PlanMaster3D már nyilvános béta állapotban van, több mint 300 magyar és külföldi regisztrált felhasználóval.
Tapasztalataink alapján a fogorvosok egyik legnagyobb problémája az, hogy a páciensek nagyon gyakran nem értik a kezeléseket és emiatt nem bíznak meg a fogorvosban. Ahhoz, hogy ezt a bizalmat fel tudják építeni, nagyon rövid idő alatt kellene meglehetősen komplex tudást átadniuk, azonban sokuknak szakemberként nehéz a páciensek fejével gondolkodnia és befogadhatóvá tennie ezeket az információkat. Az így létrejött kommunikációs szakadék miatt a betegek rengeteg érthetetlen szakmai kifejezéssel szembesülnek. Félnek, nem tudják, mi fog velük történni, hiszen nincsenek megfelelően felkészítve a kezelésekre. A fogorvosok oldaláról sok időt és energiát vesz el a kezelések elmagyarázása, így sok esetben emiatt nem tudják tartani az időbeosztást. A félelmeik miatt a betegek nehezebben kezelhetőek, így a munkájuk hatékonysága is csökken.
A beteg és a fogorvos közötti kommunikációs probléma áthidalására kifejlesztettünk egy eszközt, amelynek a segítségével könnyebb, gyorsabb és hatékonyabb lehet a beteg és az orvos közti kommunikáció. Azonnali animációkkal egyetlen kattintással bemutathatóak az alapvető kezelések, de az orvosoknak lehetősége van a kezelés teljesen személyre szabott animációk segítségével történő bemutatására is. Az innovatív kezelőfelület lehetővé teszi, hogy komplex kezeléseket is egyszerűen, néhány kattintással szemlélteni lehessen.

share-img1

Célok
Jelenleg a magyar és angol/amerikai fogorvosok elérését céloztuk meg. Magyarorságon ez 5500 potenciális felhasználót jelent, míg az Egyesült Királyságban 34.000, az USA-ban pedig kb. 180.000 fogorvos van.
Versenyelőnyt jelent, hogy:
– Platformfüggetlen, web alapú megoldás, így használható okostelefonokon is.
– Mivel felhő alapú, biztonságosabb, mint a helyben telepített rendszerek
– Egyszerűen bővíthető bármilyen nyelvvel és pénznemmel ezért könnyen és gyorsan adaptálható egy-egy új ország piacára.
– Nem csak a prezentálásban segít, de támogatja az árajánlatok készítését is

Versenytársak
– Nincs ismert közvetlen konkurens, az első ilyen megoldásként léphetünk piacra
– Másodlagos konkurensek a fogászati animációkat kínáló szolgáltatások és a fogászati ügyfélkezelő rendszerek

Üzleti modell
A bevétel 2 tényezőből tevődhet össze:
– az orvosok által fizetett havidíjakból
– az orvosokra és a páciensekre célzott reklámelhelyezések díjából