Practify

Practify

Egy munkahelyi tréning után tipikusan mindenki hazamegy és elfelejti, amit tanult. Tanulmányok szerint csak az emberek 15%-a használja fel a tanultakat. A felhasználási folyamat nyomon követésével ez az érték akár 85%-os is lehet. A trénerek nehéznek tartják a nyomon követést és, hogy részvételre ösztönözzék a tanulókat. A HR osztály, mely elrendelte a tréninget pedig nehéznek tartja a minőség értékelését és, hogy gyakorlati eredményeket mutathasson ki a költségek függvényében.
A Practify egy Saas (szoftver, mint szolgáltatás) online eszköz és támogató módszertan, mely lehetővé teszi a trénerek számára, hogy felállítsanak és fenntartsanak egy nyomon követési folyamatot. Ezáltal biztosítani tudják a tréningek minőségét és képesekké válnak arra, hogy bemutassák a befektetés eredményeit a HR számára. A Practify lehetővé teszi L&D (tanítás és fejlesztés) szakemberek számára, hogy világos elvárásokat és standardokat állítsanak fel és könnyebben értékesítsenek tréningeket házon belül.

aaeaaqaaaaaaaalhaaaajdjlndqymzc5ltcxnzmtndu0nc05ywrlltjkotvknju0otq0mw1

Versenytársak
A tréning nyomon követési ágazat piaca még korai szakaszban van, 2 direkt versenytárssal találkoztunk:
Promoteint.com és 70-20.com.
Velük szemben mi jobb „gamification” (játékosítási) aspektusokkal rendelkezünk,kidolgozottabb üzleti modellel (ők főképp trénereken keresztül árusítanak, mi trénereknek), emellett olcsóbbak is vagyunk.

Üzleti modell
Lehetővé tesszük trénerek számára, hogy eladják nyomon követési szolgáltatásaikat egy korrekt áron, szoftverünk használatával. Kitűnhetnek a versenytársaik közül, kiemelkedő eredményeket érhetnek el és upsellingre van módjuk egy tréning periódus zárását követően, mikor visszatér a HR-hez az eredményekkel. Bevételünk a trénervállalkozásoktól származik, melyekkel partnerséget kötünk.