startup-bg

Program

A program menete

Stage 1

A programba bekerült csapatoknak workshop sorozatot szervezünk a megadott városokban, melyek során üzlet- és termékfejlesztéssel, piackutatással, termékvalidálással és megjelenéssel foglalkozunk. A Program első szakasza Demo Day eseménnyel zárul. Az angyalbefektetőkből, kockázati tőkealapokból álló szakmai zsűri előtt bemutatkozó csapatok közül a legjobbak bekerülnek a Stage 2-es inkubációba.

 • workshop sorozat
 • termék validálás
 • üzlet- termékfejlesztés
 • megjelenés
 • piackutatás
 • közösségi iroda tér
 • mentorálás
 • forrásszervezés
 • bemutatkozási lehetőség

Stage 2

A csapatok részére térítésmentesen közösségi iroda teret, csapatra szabott mentorálást, forrásszervezést (pályázati tanácsadás, befektetői, kockázati tőkealap, bemutatkozási lehetőség) biztosítunk. A 4 hónapos program ismét Demy Day-el zárul

Stage 3

A legjobb csapat továbbléphet a következő inkubációs szakaszba, amelnyek fő célja a pacépítés. Ennek a keretében nemzetközi bemutatkozási lehetőséget (befektetői roadshow + Startup Hét Londonban - egy hetes szakmai út, befektetők, inkubátorok megismerése, pitching), mentorálást és tanácsadást biztosítunk.

 • piacépítés
 • mentorálás
 • nemzetközi bemutatkozási lehetőség
 • tanácsadás

STARTUP CAMPUS PROGRAM EREDMÉNYEI

2000

fiatal

250

startup

45

inkubált
csapat

50

esemény

9

helyszín

8

egyetem

3

diákszervezeti
partner

Célunk és missziónk

A Startup Campus Program egy olyan „innovációs ötlet és startup felhordó rendszert” kíván felállítani, amely képes felszínre hozni a hazai egyetemek hallgatóinak, kutatóinak mindeddig kihasználatlan innovációs képességét és hatékony eszközökkel támogatni KFI projektjeik üzleti hasznosítását

sc_celunk_misszionk-2

Célunk és missziónk

Az Enterprise Hungary Nonprofit Kft. szervezésében megvalósuló program európai tudástranszfer, valamint egyetemekre épülő, inkubációs módszertani minták alapján a felsőoktatásban születő, innovatív ötletek vállalkozássá fejlesztését, valamint a helyi K+F termékek és szolgáltatások regionális, üzleti akcelerációját célozza meg.

sc_celunk_misszionk-1-1

Célunk és missziónk

Programunkban az akceleráció olyan „üzleti gyorsító” módszertant jelent, amely piaci keretrendszerén keresztül elősegíti az egyetemi tudásháttéren születő, innovatív projektek tudásintenzív vállalkozásokká (startup) válását, és azok bekapcsolását a valós gazdasági vérkeringésbe.

sc_celunk_misszionk-3

Célunk és missziónk

A Program hosszabb távú célja hogy, a Közép-magyarországi régióban felhalmozódott vállalkozói tudás, és a meglévő nemzetközi együttműködések bekapcsolásával, több városban (Budapesten, Debrecenben, Győrben és Kecskeméten) a helyi egyetemekre épülő, azokkal szimbiózisban működő, inkubációs hálózatot teremtsen.

sc_celunk_misszionk-4

Inkubált csapataink

Ordit

Az Ordit egy innovatív platformot biztosít a vállalatok és munkavállalóik számára, amelyen keresztül számos étterem kínálatát érhetik el és a vállalat által beállított költségkeret mértékéig ételrendeléseket adhatnak le gyorsan és kényelmesen.

Fairfood

Összekötjük az online ételrendelést a jótékonykodással

VR-Sports

VR sporteszközeink egyedi kezelőfelületet nyújtanak a felhasználónak

Green Drops

A Green Drops egy innovatív, növény és hal termelésre alkalmas berendezés

Xeropan

Mesterséges intelligenciát használó nyelvoktató applikáció

Vitrolink

A csapat fejlesztése a patológusok munkájának megkönnyítését célozza

Torus Energy

Wind-solar tetőre helyezhető energiatermelő modul

PlanMaster3D

Applikációnkban azonnali animációkkal bemutathatóak fogorvosi kezelések

HÍRLEVÉL

Regisztrálj hírlevelünkre, és értesülj
e-mailben, legújabb eseményeinkről!