rolunk-bg

Rólunk

STARTUP CAMPUS
INKUBÁCIÓS PROGRAM

Az egyetem bázisú inkubációs program megoldást nyújt a helyi startup ökoszisztéma legsúlyosabb problémájára, a startup vállalkozások utánpótlásának hiányára. Az utánpótlás folyamatos biztosításán túl a program, támogató szolgáltatások kialakításán keresztül képes a startup vállalkozások befektetési szakaszra történő felkészítésére.

Innováció

Mentorálás és egyetemi rendezvények
Hazai egyetemek, kutató központok

Csapat

A piaci potenciállal bíró egyetemista
csapatok segítése

Tudás

Európai egyetemi mintákra épülő módszertan.
Egyetemi tudástranszfer modellek felállítása

Enterprise Hungary

Az Enterprise Hungary Nonprofit Kft. (EH) küldetése a hazai innovációs ökoszisztéma (startup és spin-off) fejlesztése, valamint a fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzése. Szervezetünk kiemelt célja a startup utánpótlás katalizálása, ennek érdekében országos szinten különös figyelmet szentelünk a fiatalok vállalkozó kedvének ösztönzésére, a hazai felsőoktatásban születő innovatív ötletek megvalósulásának támogatására és a már elindult vállalkozások fejlesztésére.

http://www.enterprisehungary.hu

Helyszínek

Debrecen

Debrecenben minden feltétel adott ahhoz, hogy nemzetközileg sikeres vállalkozások, startup-ok induljanak el a városból. A város kiemelt adottsága az ország egyik legnagyobb kutató egyeteme, amely többek között orvosi, informatikai, műszaki és gazdasági képzéseket is nyújt, évről-évre biztosítja a magasan képzett munkaerőt, innovatív vállalkozókat.

Győr

Győr erősségét a helyi ipar és felsőoktatás adja, melynek kiemelkedő példája a Széchenyi István Egyetem 3 tanszéket magába foglaló “Audi Járműmérnöki Kar”. Eseményeinken rendszeresen részt vesznek a legújabb intelligens gyártással, ipar 4.0-val, vagy egyéb technológiai témakörrel foglalkozó helyi innovátorok.

Budapest

A legtöbb hazai inkubációra érett vállalkozás a fővárosban működik, emellett az ország legnagyobb egyetemei közül is számos intézmény Budapesten működik, egy erős üzleti és tudásközpontot alkotva. A program központi koordinálása a legnagyobb, budapesti inkubációs házában zajlik, amely egyben egy nagyméretű közösségi irodaként is funkcionál.

London

Londoni programunkban olyan 18 és 30 év közötti magyar fiatalok vesznek részt, akik vállalkozói motivációval, ötlettel rendelkeznek és Londonban, illetve Nagy-Britanniában élnek. Programunk során a külföldön élő fiatalok és a hazai szereplők közti üzleti kapcsolatok kiépítésére, valamint a résztvevők külföldön megszerzett tudásának becsatornázása törekszünk.

DIÁKSZERVEZETEK

Az InCube diákszervezetnél célunk, hogy közösségként működve összefogjuk azokat a hallgatókat, akik érdeklődnek a vállalkozások világa iránt.

A DEViK Klub azzal a céllal alakult, hogy elősegítse az innovatív ötletek megvalósulását, valamint a hallgatók körében jó gyakorlati példákat mutasson be a vállalkozói életből merítve.

A Kairos Society az innovatív, vállalkozó szellemű hallgatók globális közössége. Célja, hogy a vállalkozói attitűd és az innováció segítségével megoldást nyújtson napjaink globális kihívásaira.

HÍRLEVÉL

Regisztrálj hírlevelünkre, és értesülj
e-mailben, legújabb eseményeinkről!