Startup Campus London – Gyakran ismételt kérdések

Ki jelentkezhet a programra?

A programra az Egyesült Királyságban élő, innovatív ötlettel és csapattal rendelkező, vagy már meglévő startup vállalkozásban dolgozó magyar fiatalok jelentkezését várjuk. A csapatnak minimum két főből kell állnia. A programba bármilyen témájú/fókuszú ötlettel lehet jelentkezni.

Hol lesznek a képzések?

A képzések Londonban, az Imperial College (Kensington, London SW7 2AZ) kampuszán lesznek.

Hogy néz ki a képzés?

Rövid elmélet és sok gyakorlat: workshop, csapatmunka, aminek a keretében megismerkedhettek a sikeres startup indulásának feltételeivel, és azokkal az alap eszközökkel, melyek a befektetők meggyőzéséhez szükségesek – pl. üzleti modell, pénzügyi terv, versenytárs elemzés stb.

Mennyi idő a képzések időtartama?

A képzések minden alkalommal szombati időpontokra esnek, 10:00-17:00-ig.

Kik segítenek a képzések során?

Szakmai mentorok, befektetési managerek – minden, ami ahhoz kell, hogy egy innovatív ötletre alapozz vállalkozást és pénzt szerezz, hogy tovább tudj lépni az üzleti sikerek útjára!

Mik az elvárások a csapat összetételét tekintve?

Szívesen látjuk a nemzetközi csapatokat, azonban minimum egy fő magyar alapítóval kell rendelkeznie a csapatnak, ahhoz, hogy a Hiventures befektetést tudjon nyújtani.

Mik a szabályok a befektetés felhasználására vonatkozóan?

A Hiventures csak magyarországi megvalósulású projekteket finanszírozhat. Amennyiben a csapat összetétele miatt külföldön bejegyzett cégben gondolkoztok, mindenképp magyarországi fióktelepet is létre kell hoznotok a magyarországi megvalósulás miatt.

 

További kérdésed van? Írj nekünk: info@startupcampus.hu