londonHeaderBg

Startup Campus London

A Startup Campus egyetemi inkubációs program egyik alprogramja a Startup Campus London, melynek célja az Egyesült Királyságban tanuló, dolgozó fiatalok ösztönzése saját innovatív vállalkozásuk elindítására, fejlesztésére. A program során a magyar fiatalok olyan fontos témákban kapnak szakmai támogatást, mint például a csapat kialakítása, a célközönség azonosítása és piacszegmentálás, az üzleti modell felépítése, valamint prezentációs tréningen is részt vehetnek.  A mentorprogram végére egy üzleti modellel, szándéknyilatkozat mintával, pénzügyi tervvel, rövid üzleti tervvel, illetve pitch deck-kel rendelkeznek, amit a Demo Day során partnerek és a Hiventures befektetési bizottsága előtt mutatnak be. A programba került projektek esélyt kapnak a Hiventures 9 millió forintos befektetési ajánlatára. A képzéseket nemzetközi tapasztalattal rendelkező inkubációs szakemberek tartják.  A programban szakmai partnerünk a New Generation Centre London.

Van egy innovatív ötleted és hozzá csapatod? Jelentkezz most!

Jelentkezési határidő: 2019. április 28.

Képzési alkalmak

 • 2019. május 11.

  Csapat, Lean Startup Methodology, Business Model Canvas bevezetés

 • 2019. május 18.

  Vásárlói személytipizálás, Üzleti terv & pénzügyi terv

 • 2019. május 25.

  Business Model Canvas, Go-To-Market strategy

 • 2019. június 1.

  Pitch training, felkészülés a Demo Day-re

 • 2019. június 13. - Demo Day

Képzés

Csapat

Befektetés

Network

Startup Campus London 2017 tavaszi szemeszter

Startup Campus London 2017 őszi szemeszter

SIKEREK
ÉS VISSZAJELZÉSEK

JAKAB LUCA

(ArtConscious),
a 2016-os őszi szemeszter résztvevője

A Startup Campus program nem csak gyakorlati példákon keresztül mutatta be azt hogy mik a legfontosabb lépések egy korai szakaszban lévő startup életében, hanem összekötött olyan, a startup inkubáció területén dolgozó szakemberekkel is akik segítettek a leendő vállalkozásom megtervezésében. Mindezen túl több alkalommal is lehetőségem volt prezentálni befektetők előtt az üzleti tervem. Rengeteg érdekes, tehetséges és nemzetközi karriert építő emberrel is találkoztam, akiknek az innovatív ötletei és lelkesedése nagyban motivált arra, hogy én is folyamatosan fejlesszem az üzleti elképzeléseimet.  A program segítségével túl vagyok az első körös befektetésen.

GIDAY GYÖNGYVÉR

(Kinesis CI),
a 2017-es tavaszi szemeszter résztvevője

Nagyon örülök, hogy részt vettem a Startup Campus London képzésen és mindenkinek csak ajánlani tudom. Az itt szerzett ismeretek a gyakorlatban felhasználhatóak, a szervezők pedig keresik a projekteket, amibe befektethetnek.

ALADI SIMON ALEX

a 2017-es őszi szemeszter résztvevője

Azért jöttem Londonba, hogy sikeres kapcsolatokat építsek ki globálisan és tanuljak. Jelenleg az egyetemi tanulmányaimra készülök. A Startup Campus-ra is a különleges lehetőségek miatt jelentkeztem, a program keretein belül megismerhettem rendkívüli trénereket és vállalkozókat. A programok rendkívül változatosak, az előadók gördülékenyen és izgalmasan vezettek be a business világ és a vállalkozói élet rejtelmeibe interaktív csapatmunkával. Megtisztelő, hogy részt vehettem a képzésen!

Yfantidis Haralabosz Márk

a 2018-as tavaszi szemeszter résztvevője

A Startup Campus-ra elsősorban azért jöttem, hogy Londonban elő magyar ambiciózus fiatalokkal ismerkedjek meg, illetve hogy a gazdasági tapasztalattal rendelkező mentoroktól sajátítsam el a startup alapjait. Rengeteg kreatív, inspiráló emberrel találkoztam és nagyobb belátásom lett a dolgok gazdasági oldalába. Nagyszerű dolog, hogy ilyen szakemberektől tanulhatunk első kézből!”

Kérdésed van? Olvasd el a Gyakran Ismételt Kérdéseket, vagy írj nekünk! info@startupcampus.hu

PARTNEREK

 
 

KÖVESS MINKET!