01_startup_campus_london_webdesign.jpg

Startup Campus London

A Startup Campus egyetemi inkubációs program egyik alprogramja a Startup Campus London, melynek célja az Egyesült Királyságban tanuló, dolgozó fiatalok ösztönzése saját innovatív vállalkozásuk elindítására, fejlesztésére. A program során a magyar fiatalok olyan fontos témákban kapnak szakmai támogatást, mint például a csapat kialakítása, a célközönség azonosítása és piacszegmentálás, az üzleti modell felépítése, valamint prezentációs tréningen is részt vehetnek. A képzéseket nemzetközi tapasztalattal rendelkező inkubációs szakemberek tartják. A programban részt vevő fiatalok a képzés végén Demo Day-en mutatják be innovatív ötletüket a szakmai zsűri előtt.  A programban szakmai partnerünk a New Generation Centre London.

A program 2019 tavaszán indul újra

Az elmúlt két év
eredményei

6 szemeszter

90 diák

3 befektetés

250 fiatal

Startup Campus London 2017 tavaszi szemeszter

Startup Campus London 2017 őszi szemeszter

SIKEREK
ÉS VISSZAJELZÉSEK

JAKAB LUCA

(ArtConscious),
a 2016-os őszi szemeszter résztvevője

“A Startup Campus program nem csak gyakorlati példákon keresztül mutatta be azt hogy mik a legfontosabb lépések egy korai szakaszban lévő startup életében, hanem összekötött olyan, a startup inkubáció területén dolgozó szakemberekkel is akik segítettek a leendő vállalkozásom megtervezésében. Mindezen túl több alkalommal is lehetőségem volt prezentálni befektetők előtt az üzleti tervem, és ha minden a tervek szerint alakul, akkor hamarosan elindul a vállalkozásom. Rengeteg érdekes, tehetséges és nemzetközi karriert építő emberrel is találkoztam, akiknek az innovatív ötletei és lelkesedése nagyban motivált arra, hogy én is folyamatosan fejlesszem az üzleti elképzeléseimet. ”

GIDAY GYÖNGYVÉR

(Kinesis CI),
a 2017-es tavaszi szemeszter résztvevője

“Nagyon örülök, hogy részt vettem a Startup Campus London képzésen és mindenkinek csak ajánlani tudom. Az itt szerzett ismeretek a gyakorlatban felhasználhatóak, a szervezők pedig keresik a projekteket, amibe befektethetnek.”

ALADI SIMON ALEX

a 2017-es őszi szemeszter résztvevője

“Azért jöttem Londonba, hogy sikeres kapcsolatokat építsek ki globálisan és tanuljak. Jelenleg az egyetemi tanulmányaimra készülök. A Startup Campus-ra is a különleges lehetőségek miatt jelentkeztem, a program keretein belül megismerhettem rendkívüli trénereket és vállalkozókat. A programok rendkívül változatosak, az előadók gördülékenyen és izgalmasan vezettek be a business világ és a vállalkozói élet rejtelmeibe interaktív csapatmunkával. Megtisztelő, hogy részt vehettem a képzésen!

Yfantidis Haralabosz Márk

a 2018-as tavaszi szemeszter résztvevője

“A Startup Campus-ra elsősorban azért jöttem, hogy Londonban elő magyar ambiciózus fiatalokkal ismerkedjek meg, illetve hogy a gazdasági tapasztalattal rendelkező mentoroktól sajátítsam el a startup alapjait. Rengeteg kreatív, inspiráló emberrel találkoztam és nagyobb belátásom lett a dolgok gazdasági oldalába. Nagyszerű dolog, hogy ilyen szakemberektől tanulhatunk elsőkézből!”