01_startup_campus_london_webdesign.jpg

Startup Campus London

A Startup Campus egyetemi inkubációs program egyik alprogramja a Startup Campus London, melynek célja az Egyesült Királyságban tanuló, dolgozó fiatalok ösztönzése saját innovatív vállalkozásuk elindítására, fejlesztésére. A program során a magyar fiatalok olyan fontos témákban kapnak szakmai támogatást, mint például a csapat kialakítása, a célközönség azonosítása és piacszegmentálás, az üzleti modell felépítése, valamint prezentációs tréningen is részt vehetnek. A képzéseket nemzetközi tapasztalattal rendelkező inkubációs szakemberek tartják. A programban részt vevő fiatalok a képzés végén Demo Day-en mutatják be innovatív ötletüket a szakmai zsűri előtt.

Képzési alkalmak:

  • 2018. május 5. – Üzleti ötlet és a csapat

  • 2018. május 12. – Vásárlói személytipizálás (Buyer / Customer Persona Model)

  • 2018. május 26-27. – Üzleti modell (Business Model Canvas)

  • 2018. június 2. – Pitch tréning, felkészülés a Demo Day-re

  • 2018. június 14. – Demo Day

    A tavaszi képzést záró Demo Day-en bemutatkoznak a fiatal magyar innovátorok! Gyere el nézőként az eseményre és építsd kapcsolataidat!

    Regisztráció

Az elmúlt két év
eredményei

2 befektetés

2 év esemény

4 szemeszter

80 diák

200 fiatal

Startup Campus London 2017 tavaszi szemeszter

Startup Campus London 2017 őszi szemeszter

SIKEREK
ÉS VISSZAJELZÉSEK

GIDAY GYÖNGYVÉR

(Kinesis CI),
a 2017-es tavaszi szemeszter résztvevője

“Nagyon örülök, hogy részt vettem a Startup Campus London képzésen és mindenkinek csak ajánlani tudom. Az itt szerzett ismeretek a gyakorlatban felhasználhatóak, a szervezők pedig keresik a projekteket, amibe befektethetnek.”

JAKAB LUCA

(ArtConscious),
a 2016-os őszi szemeszter résztvevője

“Nagyon örülök, hogy részt vettem a Startup Campus London képzésen és mindenkinek csak ajánlani tudom. Az itt szerzett ismeretek a gyakorlatban felhasználhatóak, a szervezők pedig keresik a projekteket, amibe befektethetnek. .”

ALADI SIMON ALEX

a 2017-es őszi szemeszter résztvevője

“Azért jöttem Londonba, hogy sikeres kapcsolatokat építsek ki globálisan és tanuljak. Jelenleg az egyetemi tanulmányaimra készülök. A Startup Campus-ra is a különleges lehetőségek miatt jelentkeztem, a program keretein belül megismerhettem rendkívüli trénereket és vállalkozókat. A programok rendkívül változatosak, az előadók gördülékenyen és izgalmasan vezettek be a business világ és a vállalkozói élet rejtelmeibe interaktív csapatmunkával. Megtisztelő, hogy részt vehettem a képzésen!